POLITICA DE ANULARE / RETURNARE

 

Rezervarea camerelor in cadrul unitatii noastre de cazare se face cu plata unui avans in valoare de minim 30% din valoarea sejurului, prin intermediul site-ului www.amariseforie.ro. Diferenta pana la valoarea integrala a sejurului se plateste la data sosirii, la unitatea de cazare.

In cazul in care anulati rezervarea si/sau nu va prezentati in data rezervarii, valoarea avansului NU va fi returnata decât în caz de deces sau boli incurabile, situatii care vor fi dovedite cu documente justificative.

Politica hotelului este de a NU returna contravaloarea cazarii in cazul plecarii inainte de termenul de rezervare.  In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel in timpul sejurului, sau inainte, NU se va returna diferenta fata de sejurul achizitionat initial.

Dacă turistul solicită schimbarea hotelului, structurii camerelor, a perioadei sejurului sau a oricărora dintre servicii, aceasta echivalează cu anularea rezervarii, cu retinerea avansului şi realizarea unei rezervari noi. Avansul pentru o rezervare sau plecarile in avans nu vor fi considerate avans pentru alte rezervari.

IMPORTANT! In momentul in care ati efectuat plata in orice forma a serviciilor de cazare, se considera ca ati citit si sunteti de acord cu modalitatile de plata, politica de anulare/returnare si Termenii si conditiile de functionare.

Call Now