Irina Sima
Irina Sima
2022-09-15
Curatenie, apartament spatios si complet utilat, parcare, liniste, este aproape de plaja
Viorela Parjolea
Viorela Parjolea
2022-09-09
Locatie frumoasă, dar având în vedere banii care îi dai pentru cazare, nu se justifică în totalitate: gresia de pe balcon se mișcă când mergi, nu există aerisire la baia cu duș și în hol si cameră la pereții care dau spre baie avea igrasie.
GB “Oldrockman”
GB “Oldrockman”
2022-09-07
Abia aștept să văd conform recenziilor aceasta locatie ce se pare a fi superbă!Sigur un management superior!Felicitări !Aterizez vineri🐠P.S.Ati fost laudat dar nu de mine!astept sa vad daca merita aceste laude...Tocmai ele m-au hotarat sa aleg aceasta locatie!
Mari K
Mari K
2022-08-19
O cazare excelenta, apartament cu toate cele necesare, bucătărie echipata ( plita, cuptor cu microunde, masina de spălat vase, aparat de cafea, frigider și tacâmuri, pahare, farfurii), camere spatioasa, curate, TV, aer condiționat, terasa spațioasă.loc de parcare asigurat fiecărui apartament/studio. Aproape de plaja, doar ca trebuie coborâte niște scări nu tocmai comode. Plaja din dreptul acestei cazări este foarte aerisit amenajată. La vreo 700 m mai departe te pupi cu vecinul de șezlong. Stațiunea în schimb lasă de dorit. Se mănâncă prost oriunde, mult kitsch.
• Adi •
• Adi •
2022-08-17
Ceva frumos
Alin Toader
Alin Toader
2022-08-11
Foarte bine
Sergiu Olteanu
Sergiu Olteanu
2022-08-07
Totul a fost nemaipomenit. Amaris este locatia ideala pentru familiile cu copii: spatiu generos, dotari excelente, foarte aproape de plaja, parcare civilizata, liniste tot timpul zilei. Totul a fost ireprosabil!

Alege apartamentul care ti se potriveste

Apartamente cu living și 1 sau 2 dormitoare, studiouri cu 1 dormitor.

Call Now